Ian Bennett Design Studio

Journal

16.10.17

APERTURE HOUSE - LEC APPROVED

Aperture house.jpg

Finally the light at the end of the long dark tunnel appears for our Aperture House. 

We were never too concerned with gaining an approval, rather merely bemused that Council curtailed to objecting neighbours + forced us down the legal route….

The most poignant moment of the hearing occurred when standing on said neighbours’ deck + the Commissioner asked me to explain the extent of our proposal in terms of setback + the side window that the neighbours so vehemently objected to.

“Do you see the extent of this deck we are standing on + that louvre window facing our site? - that is exactly what we are proposing”

The neighbours stood agasp + the Commissioner just nodded stating, “I see”.... 

…we were approved five minutes later…

Ian BennettComment